Despre noi

Compania noastră, care a fost înființată în 1971 în Manisa-Turcia, continuă să producă tipuri de pluguri și alte unelte de prelucrare cu personalul său educat și cu experiență în fabrica care din anul 1997 pe o suprafață de 13 000 mp și o suprafață exterioară de 20 000 mp.

 

Toate inovațiile sectoriale sunt urmate de târguri, cataloage și apariții pe internet. Cererile clienților sunt planificate în 3D de către personalul nostru experimentat și instruit.

Materiile prime pe care le folosim în produsele noastre sunt produsele companiilor de top din Turcia și toate au certificările și sunt în conformitate cu cerințele de calitate cerute. În plus, compania noastră are potențialul de a avea orice fel de material produs care ar putea ieși ca rezultat al studiilor de proiect

Toate piesele sunt trecute prin operațiile de sablare, pentru a preveni coroziunea vopselei și pentru a avea un rezultat vizual mai bun. În cadrul companiei noastre sunt disponibile facilități de acoperire cu umezeală și pulbere și ne propunem să creștem calitatea vopselei noastre în fiecare zi care trece.

Pentru a îndeplini imediat serviciile clienților, stocurile sunt furnizate periodic în funcție de informațiile statistice despre toate produsele noastre. În fiecare etapă a procesului, urmărirea inovației tehnologice și implementarea acesteia în fabrică măresc capacitatea noastră de a oferi un serviciu mai bun clienților noștri zilnic

 

Toate plugurile și alte componente ale produsului care pot fi expuse la abraziune sunt determinate anterior de echipa noastră cu experiență în faza de proiectare și sunt supuse procesului de tratare termică. Se asigură că produsele noastre oferă un termen mai îndelungat serviciului clienților noștri.